Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft und etwas vom Öl aufgefangen zum Einfetten
- 2000 g Wasser
- 5 g frische Hefe, zerbröselt
- 740 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 2 TL Basilikum, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 6954 kJ / 1661 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 317 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 23.5 g
In Collections
Alternative recipes
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Italienische Ciabattas
4h 30min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1 Std.
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 45 Min
Baguettes auf die Schnelle
50min
Partybrote
45min
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15hod.
Ciabatta
17 Std.