Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft und etwas vom Öl aufgefangen zum Einfetten
- 2000 g Wasser
- 5 g frische Hefe, zerbröselt
- 740 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz
- 2 TL Basilikum, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Zitronensaft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 6954 kJ / 1661 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 317 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 23.5 g
In Collections
Alternative recipes
Ciabatta
8u. 30min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Mediterrane Fladenbrote
1h 45min
Möhren-Mais-Buns
2 godz. 30 min
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1h 30min
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Zwirbel-Sonne
2 Std. 10 Min
Fußballbrot mit Paprikadip
2 godz. 30 min
Italienische Ciabattas
4h 30min
Dinkel-Seelen
9h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min