Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (optional)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Nutrition
- per 1 porzioni
- Calories
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 494 mg
Alternative recipes
Guacamole
5min
Composta di pere e zafferano
No ratings
Baguette di Quiche Lorraine
No ratings
Insalata di würstel e formaggio
No ratings
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Spaghetti alla carbonara
30 min
Ragù di verdure cotto nel Varoma con frittata
30 min
Mini cannelloni
1h
Vermicelles
3h 15min
Purea di patate
45 min