Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno, vedi consigli), le estremità tagliate
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 mazzetto di aneto fresco (circa 20 g), le punte
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 pizzichi di zucchero (optional)
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 45 g di aceto, a piacere
- 35 g di olio vegetale
- Nutrition
- per 1 porzioni
- Calories
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 494 mg
Alternative recipes
Torta salata alle verdure
No ratings
Asparagi con salsa tartara al quark
50p
Panna cotta
6h 15min
Risotto alla milanese
30p
Salsa all'aglio
15p
Insalata di couscous
50p
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1óra
Caramelle alla panna
2h
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50p
Insalata di verdura e frutta
10p
Crema Thermomix®
45p
Spezzatino alla zurighese
50p