Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 510 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optional)
or 1 cucchiaino di malto in polvere (optional) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
or 3 g di lievito di birra disidratato - 250 g di farina integrale
- 150 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2026 kJ / 484.3 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 9.1 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 6.6 g
- Sodium
- 1184.1 mg
Alternative recipes
Focaccia
6 Std.
Polpette di grano saraceno e verdure
2 Std.
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
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Pane integrale alla curcuma
16h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 godz. 20 min
Piadina (vegan)
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Impasto base per pane
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Purè di patate (TM6)
1h
Pane semplice
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