Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 728.2 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Carbohydrates
- 0.8 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 3.4 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 250.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Confettura di prugne e mele
1 Std.
Risotto alla zucca
30 Min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Pesto di melanzane
10 Min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1 Std.
Besciamella
15 min
Pesto di noci
15 min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 Min
Pesto di lattuga
15 min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1小时 20 分钟