Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Décors en pâte d'amande
35 Min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Croquants aux noisettes et amandes
50 Min
Nougats noirs
3 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Anchoïade
15min
Cornes de gazelle
1 Std.
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Cantucci
1h 15min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Puits de meringue à l'orange
4h 40min
Minimadeleines à la réglisse
30 Min