Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gemüse reiben und schneiden
- 100 g Rote Bete
- 100 g Rotkohl
- 100 g Eiertomaten
- 100 g gelbe Paprika
- 100 g Avocado, fest
- 150 g Möhren
- 100 g Eisbergsalat
Dressing und Fertigstellung
- 120 g Mayonnaise
- 50 g Milch
- 25 g Senf
- 25 g Essig
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Paprika de la Vera
- ¾ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 200 g körniger Frischkäse
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 8 Scheiben Vollkornbrot (ca. 35-40 g pro Stück)
- 50 g Sprossen, gemischt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 353 mg
Alternative recipes
Fixe Feierabendstulle
30min
Spätzle-Burger
1h 30min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min
Kunterbunte Lunch-Gläser
40min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40min
Miso-Bowl
35 min
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30min
Überbackene Nachos mit viererlei Dips
40min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Burger-Bowl
30min
Gemüse-Avocado-Wraps
30min