Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de betterave rouge, cuite, épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 30 g de noix de pécan
- 1 de piment rouge, frais
- 5 g feuille de persil
- 2 c. à soupe estragon frais
- 360 g de fromage de chèvre frais, froid
- 300 g de fromage frais à tartiner, froid
- ½ - 1 c. à café de sel de mer
- ½ c. à café poivre moulu
- de pain, en fines tranches et grillées pour le service
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 570 mg
In Collections
Alternative recipes
Pastéis de nata
50 min
Sauce soubise
30 min
Flan pâtissier
4h 25min
Sabayon sucré
30 min
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Pithiviers
2h
Sabayon au cidre
15 Min
Choux amarena
1 godz. 25 min
Chouquettes pralin
40 min
Tarte aux cassis meringuée
2 Std. 30 Min