![Mediterranes Pane Bianco Mediterranes Pane Bianco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ddff83567cd288362e22db93d116587c/Derivates/6d5a7a2e43037a6c3ed454caf63f2963c6da4a4d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g Milch
- 20 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 5 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 TL Salz
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 100 g Gouda, in Stücken
- 2 - 3 TL Kapern, eingelegt, z. B. Non-Pareilles
- 2 EL Milch
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 452 mg
In Collections
Alternative recipes
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30 Min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2 godz.
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 godz. 10 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Möhren-Mais-Buns
2h 30 min
Tannenbaumspieße mit Lachs
1 Std.
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 Min
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Tomaten-Körner-Brötchen
3 Std. 30 Min
Falsche Caprese
10 Min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.