Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Eisbergsalat, in Stücken
- 110 g rote Zwiebeln, halbiert
- 130 g Gewürzgurken, abgetropft
- 80 g Magerquark
- 15 g Wasser (siehe Tipp)
- 10 g Senf
- 30 g Ketchup
- 1 TL Erythrit
- ½ TL Paprika edelsüß
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Rinderhackfleisch
- Öl zum Braten
- 250 g Eiertomaten (Ø ca. 5 cm)
- 200 g Salatgurke
- 80 g Cheddar-Käse, in Scheiben, in kleine Dreiecke geschnitten
- 1 TL Sesam
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 1721 kJ / 411 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 3.4 g
- Sodium
- 854 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheeseburger-Wraps
35 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Miso-Bowl
35 min
Gyros-Tortellini-Salat
35 min
Regenbogen-Bowl mit Sweet-Chili-Hähnchen
40min
Mexikanische Hähnchen-Bowl
30 min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Regenbogen-Sandwich
40min
Fixe Feierabendstulle
30 min