Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di fagioli di soia secchi, preferibilmente biologici
- 1100 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di aceto
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino raso di tempeh
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 594.8 kJ / 142.2 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 11.8 g
- Saturated Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 399 mg
In Collections
Alternative recipes
Pancakes alla banana con yogurt aromatizzato
20min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Foccaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Brioche vegana con frutta secca
2h
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Pizza barese ai pomodorini
2h