Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Caramello salato
-
250
g di zucchero
or 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (6x4x1 cm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Cioccolatini
- 600 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 453.9 kJ / 108.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 12.6 g
- Fat
- 6.4 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 46.8 mg
Alternative recipes
Pandoro TM6
15h 15min
Mandorle sabbiate
1j
Torrone Guirlache
1j 30 menit
Muffin sacher al Varoma
30 min
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Zavata carsolina
5h
Bombette di Carnevale ripiene
1j
Maionese cotta
15min
Cioccolatini ripieni
4 Std.
Praline al tiramisù e cioccolato
1j 30 menit
Caramello salato
1j
Fiocchi di neve
5h