Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1700 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
or 3 g di lievito di birra disidratato - 500 g di farina integrale di tipo manitoba
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2352.3 kJ / 562.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Carbohydrates
- 113.1 g
- Fat
- 6.5 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 14 g
- Sodium
- 1326.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane veneziano
18h 30min
Pane morbido di farro
19h
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane in padella
18sa
Pane contadino
19h
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby®
3 Std.
Filone di segale
4h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane in cassetta semplice
19h
Impasto base per pane
1 godz.
Pane semplice
4h