Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di scalogno a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 60 g di vino bianco
-
820
g di acqua
or 820 g di brodo vegetale - 5 g di sale
- 200 g di mele a cubetti (1 cm)
- 40 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2256.5 kJ / 539.3 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Carbohydrates
- 71.2 g
- Fat
- 22.6 g
- Saturated Fat
- 6.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 969.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Risotto ai profumi d'estate
30 Min
Risotto alle castagne
30 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min