Torta salata con ragù
TM6

Torta salata con ragù

4.7 (3 ratings)

Ingredients

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi

Base

  • 150 g di farina tipo 00
  • 70 g di burro a pezzi
  • 20 g di Parmigiano Reggiano
  • 40 g di acqua

Ripieno

  • 4 - 5 fette di pane bianco in cassetta
  • 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette sottili
  • 300 g di ragù di carne (vedere consigli)

Nutrition
per 1 fetta
Calories
1484.8 kJ / 354.9 kcal
Protein
15.9 g
Carbohydrates
28 g
Fat
20.6 g
Saturated Fat
8.7 g
Fibre
1 g
Sodium
250 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes