![Crêpe fourrée au houmous de sésame noir Crêpe fourrée au houmous de sésame noir](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23b0d966b280ec37ab443053bdbcd22a/Derivates/e1c0d0ed57305fdb2aa51857c8dba4da6b260cf1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le houmous au sésame noir
- 200 g de pois chiches en conserve
- 50 g de purée de sésame noir
- 30 g de jus de citron
- 20 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 1 - 2 c. à soupe d'eau (optional)
Les crêpes
- 250 g de lait
- 150 g de farine de blé
- 2 œufs
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour la poêle
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1360.6 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 18.4 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 149.5 mg
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