Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 10 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait
- 80 g de beurre mou, en morceaux
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 75 g de roquefort, en cubes (1 cm)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 230.5 kJ / 55.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 2.7 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 81.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Gougères au comté
45 Min
Cannelés au thon
40min
Madeleines basilic-parmesan
30 Min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Blinis de concombre et mousse au comté
1h 40 min
Financiers au comté
30 Min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Madeleines au chorizo, courgette et poivron rouge
45 Min
Cake jambon et boursin
50 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Biscuits aux crevettes
35min