Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di patate rosse piccole, con la buccia
- 750 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 40 g di burro morbido
- olio di arachidi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 321.8 kJ / 76.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 8.3 g
- Fat
- 4.5 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 69.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Frittelle di riso
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Rustici alla carbonara
1h 30min
Smoothie verde rinvigorente
No ratings
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2 Std. 10 Min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1h 40min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Focaccia genovese (TM6)
5h