Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spätzle
- 50 g Haselnüsse
- 300 g Mehl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 3 Eier
- 90 g Wasser und mehr zum Kochen und Abschrecken
Pflaumenkompott
- 340 g Apfelsaft
- 20 g Speisestärke
- 1 Prise Salz
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Pflaumen, entsteint, geviertelt
- 30 g Butter
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2513 kJ / 600 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 95 g
- Fat
- 19 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 386 mg
In Collections
Alternative recipes
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 Std.
Apfel-Quark-Puffer
45 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min
Rhabarber-Mengsel
50min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Reis-Thunfisch-Salat
40 dk
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1sa 20 dk
Schokoladenpudding
15 min
Möhren-Joghurt-Salat
5 dk
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 dk