Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
500
g de farine
or 540 g de farine d'épeautre claire - 260 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 40 g d'huile végétale
- 1 pincée de sucre
- 10 g de sel
- farine pour saupoudrer
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 4464 kJ / 1066 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Carbohydrates
- 181.5 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 11.9 g
Alternative recipes
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1 godz.
Expérience culinaire
2 godz.
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min
Sirop de thé glacé
30 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Focaccia aux tomates
40 min
Croissants au jambon
35 min
Crème glacée aux fruits
5 min