Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 7 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda
- 20 g di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 80 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 150 g di pasta di pistacchio
- 200 g di biscotti savoiardi
- caffè espresso
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 24.5 g
- Fat
- 41.4 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 53.7 mg
Alternative recipes
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Palline cocco e lampone
3 Std.
Frullato viola
10 min
Pierogi alle patate dolci e ricotta
1 Std. 10 Min
Bougatsa
1hod.
Parfait alla lavanda e miele
13h
Crostata di pere e noci
1hod. 30min
Lasagna di zucchine con Affettatutto Bimby®
2 Std. 15 Min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30min
Moddizzosu di patate
7h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min