Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 7 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda
- 20 g di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 80 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 150 g di pasta di pistacchio
- 200 g di biscotti savoiardi
- caffè espresso
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 24.5 g
- Fat
- 41.4 g
- Saturated Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 53.7 mg
Alternative recipes
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5 Std.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1h 30min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 godz.
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Crostata torronata
20 min
Pane "challah" (vegan)
2h 30min