Crostata torronata
TM5 TM6

Crostata torronata

4.7 (18 ratings)

Ingredients

Pasta frolla

  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro freddo, a tocchetti
  • 120 g di zucchero
  • 3 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 3 g di lievito in polvere per dolci

Ripieno

  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • 135 g di albumi (circa 4 albumi)
  • 200 g di frutta candita mista a tocchetti

Nutrition
per 1 fetta
Calories
1823.9 kJ / 435.9 kcal
Protein
5.9 g
Carbohydrates
22.6 g
Fat
68.1 g
Saturated Fat
17.4 g
Fibre
88.1 g
Sodium
2.6 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes