Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 68.1 g
- Saturated Fat
- 17.4 g
- Fibre
- 88.1 g
- Sodium
- 2.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Baci di dama alle nocciole
2hod. 30min
Crespelle ai formaggi
2hod. 30min
Pesche dolci
2hod.
Torta noci e cioccolato
1hod. 30min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2hod.
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2 Std. 40 Min
Schiaffettoni ripieni
1hod. 30min
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Torta di ciliegie e mandorle
1hod.
Scarcedda lucana
2hod.
Bostrengo
1hod. 30min
Plumcake al limone e mirtilli
4h