Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero
- 3 tuorli
- 3 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 200 g di zucchero
- 135 g di albumi (circa 4 albumi)
- 200 g di frutta candita mista a tocchetti
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1823.9 kJ / 435.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Carbohydrates
- 22.6 g
- Fat
- 68.1 g
- Saturated Fat
- 17.4 g
- Fibre
- 88.1 g
- Sodium
- 2.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema per albicocche ripiene
30min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 Std. 50 Min
Torta di ciliegie
1 godz. 30 min
Crostata con rose di mele
2h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Crostata alle mele cotogne
1 godz. 30 min
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min
Crostata di castagne
2 godz. 30 min
Crostata ai cachi
1 godz.
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Crostata alle fragole
2h