![Canederli de dorade et son bouillon Canederli de dorade et son bouillon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/372c4fd9440287b7e60828df51533e90/Derivates/fb6973ad4e187e32e11f2a077b495b0b73156653.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le bouillon
- 1 dorade grise, entière (environ 800 g)
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 tige de citronnelle fraîche
- 1 c. à soupe d'aiguilles de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 1000 g d'eau
Les canederli
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de mie de pain
- 20 g de lait
- 1 c. à soupe de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- farine de blé, pour les canederli
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3423.7 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 95.8 g
- Carbohydrates
- 19.3 g
- Fat
- 36 g
- Saturated Fat
- 9.6 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 691.6 mg
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