Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Tourin à l'ail
25 min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 min
Soupe au lait
20 min
Soupe d'alpage
40 min
Soupe paysanne express
45 min
Soupe au chou
45 min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Soupe de poulet à l'estragon
25 min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe paysanne au lard
55min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe danoise aux pois cassés
1 godz.