Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Fermentiertes Gemüse
- 200 g Wurzelgemüse z.B.: Karotten, Sellerie, Kohlrabi, Rettich, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Senfkörner
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln
Kartoffelsalat
- 750 g Erdäpfel, festkochend, in mundgerechte Stücke geschnitten
- 500 g Wasser
- ½ Bund Petersilienblättchen, abgezupft
- 1 TL Dijon-Senf
- 30 g Olivenöl
- 30 g Essig
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1106 kJ / 264 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 837 mg
In Collections
Alternative recipes
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1 Std.
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 Min
Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei
1 Std.
Einfache Gemüsesuppe
40 Min
Österreichischer Brunch
4 godz. 35 min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1hod. 40min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10 Min
Italienischer Brunch
1hod. 50min
Kopfsalatsuppe
35 Min
Babyfreundlicher Makrelenaufstrich
15 Min
Champignonsauce
30 Min