Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 50 g Porree, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 125 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 50 g Datteln, entsteint
- 150 g Haferflocken, kernig
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2327 kJ / 556 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 55 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 603 mg
In Collections
Alternative recipes
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30 min
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 min
Bunte Mandel-Hackfleisch-Bällchen
50 min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40 min
Pumpkin-Spice Porridge
15min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Süßkartoffel-Rhabarber-Curry
30 min
Süßkartoffel-Tandoori-Puffer
40 min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2j 15 menit