Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 104.4 kJ / 25 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 0.9 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 60.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia a bastone
5 Std.
Pinsa farcita
3 Std.
Michetta (TM6)
6h 30min
Pancake salato di verdure e tonno
30 Min
Panini croccanti
24h
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1 Std.
Torroncini abruzzesi
3h 30min
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Pane all'acqua
4 Std.
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Focaccia millebolle
28h