Pane al pomodoro
TM6 TM5 TM31

Pane al pomodoro

4.5 (2 ratings)

Ingredients

Lievitino

  • 45 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)

Pane

  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di acqua, fredda
  • 15 g di latte
  • 20 g di zucchero
  • 75 g di ricotta fresca ben scolata
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
  • 7 g di sale
  • 60 g di olio extravergine di oliva

Nutrition
per 800 g
Calories
9605 kJ / 2296 kcal
Protein
61.5 g
Carbohydrates
370.3 g
Fat
73.4 g
Saturated Fat
15.1 g
Fibre
15.3 g
Sodium
2989.5 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes