Pane al pomodoro

Pane al pomodoro

4.7 3 ratings
Prep. 30 min
Total 16 h
800 g

Ingredients

Lievitino
  • di acqua
    45 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W350)
    100 g
Pane
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di acqua fredda
    30 g
  • di latte
    15 g
  • di zucchero
    20 g
  • di ricotta fresca ben scolata
    75 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
    350 g
  • di sale
    7 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g

Nutrition per 800 g

Calories 2296 kcal / 9605 kJ
Protein 61.5 g
Fat 73.4 g
Carbohydrates 370.3 g
Fibre 15.3 g
Saturated Fat 15.1 g
Sodium 2989.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...