![Pane al pomodoro Pane al pomodoro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7368b78c20908306759a70a056d8d0b8/Derivates/34cdfef4785e4467f41c045bc2dba2653a6ee4af.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lievitino
- 45 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di acqua, fredda
- 15 g di latte
- 20 g di zucchero
- 75 g di ricotta fresca ben scolata
- 100 g di passata di pomodoro
- 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 7 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 800 g
- Calories
- 9605 kJ / 2296 kcal
- Protein
- 61.5 g
- Carbohydrates
- 370.3 g
- Fat
- 73.4 g
- Saturated Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 2989.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Lingue croccanti
45 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50 min
Grissini Rubatà
2h 30 min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Michetta (TM6)
6h 30 min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Baci di dama alle nocciole
2h 30 min
Merendine yo-yo
1h
Maionese cotta
15 Min