Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g) (optional)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Ripieno
- 30 g di fragole essiccate
- 40 g di zucchero
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Glassa
- 280 g di zucchero a velo a velo
- acqua q.b.
- colorante alimentare in gel, colori dell'arcobaleno (rosso, arancione, giallo, blu, indaco, viola, verde)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 438.9 kJ / 104.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 12.1 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 14.4 mg
Alternative recipes
Torrone Guirlache
1h 30min
Risotto ai frutti di mare
45min
Sangria analcolica
1 Std. 35 Min
Spaghetti di zucchine con ragù
40min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45min
Sorbetto alle ciliegie
15min
Sushi Burrito
45min
Yogurt al mango
14h
Barrette frozen pistacchio, pesche e lamponi
5h 10 min.
Sandwich di panettone con vitello tonnato
No ratings
Stelle filanti e coriandoli dolci
1h 45min
Panini al latte e burro
3 Std. 30 Min