Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace maison
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 40 g de blancs d'œufs (3 oeufs env.)
- 40 g de blancs d'œufs (3 œufs env.)
- 100 de sucre en poudre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème liquide entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel mou, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 242 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30 min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 godz. 10 min
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macaron tiramisu
26h
Macarons au citron
12h
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Macarons à la griotte
48 Std.
Macarons au chocolat
24 Std.
Macarons au café
24 Std.
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min