Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace maison
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 40 g de blancs d'œufs (3 oeufs env.)
- 40 g de blancs d'œufs (3 œufs env.)
- 100 de sucre en poudre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème liquide entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel mou, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 242 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons au chocolat
24h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons au citron
12 Std.
Macarons saveur mojito
26 Std. 30 Min
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Macarons au café
24h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Macaron tiramisu
26 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons à la griotte
48 Std.