Cotolette di spinaci
TM5 TM6

Cotolette di spinaci

4.5 (649 ratings)

Ingredients

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 250 g di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di spinaci freschi, lavati ed asciugati
  • 2 uova
  • 100 g di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 10 - 20 g di olio extravergine di oliva

Nutrition
per 1 porzione
Calories
322 kJ / 77 kcal
Protein
6.6 g
Carbohydrates
6 g
Fat
3.1 g
Fibre
0.1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes