Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di patate, pelate e fette
- 1500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 100 g di Emmental tritato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 70 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1675.1 kJ / 400.4 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Carbohydrates
- 33.2 g
- Fat
- 17.6 g
- Saturated Fat
- 8.6 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 702 mg
In Collections
Alternative recipes
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Frittata con verdure
35 min
Frittata allo speck
35 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1óra
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1óra 10p
Gratin di patate
50min
Uova filanti
15 min
Frittata gusto pizza
50min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Frittata primavera al vapore
50min