Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 peperoncino rosso piccante
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpetti puliti
- 600 g di polpa di pomodoro
- 150 g di vino bianco
- fettine di pane di Altamura (tipo pugliese) o altro pane a piacere
- 3 gocce di salsa piccante, tipo Tabasco
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 5690 kJ / 1360 kcal
- Protein
- 80.5 g
- Carbohydrates
- 162.9 g
- Fat
- 47.4 g
- Fibre
- 18.6 g
In Collections
Alternative recipes
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 dk
Moscardini al limone
30 dk
Tegamino di vongole e zucchine
40 dk
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 dk
Polpetti affogati
45 Min
Calamari alla marchigiana
35 dk
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo al vino rosso
1sa
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Calamari alla napoletana
40 dk
Anelli di totano in umido
30 dk