Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina senza glutine + q.b.
- 25 g di strutto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 433.9 kJ / 103.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 18.2 g
- Fat
- 3.1 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 117.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25h
Pane tartaruga
20h
Brownies (senza glutine)
35 dk
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45 dk
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Impasto per pane veloce
45 dk
Pizza caprese
9h