Compatible versions
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di yogurt bianco zuccherato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di frutti di bosco misti
- 100 - 150 g di zucchero semolato, a piacere
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 5 biscotti secchi sbriciolati
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 12613.6 kJ / 3014.7 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Carbohydrates
- 413.5 g
- Fat
- 133.4 g
- Saturated Fat
- 53.1 g
- Fibre
- 15.2 g
- Sodium
- 3155.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Pagnotta ai semi senza glutine
2 Std.
Moddizzosu di patate
7 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Toast al burro matcha
No ratings
Gelato leggero alle albicocche
10 min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12h
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3 Std.
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1 Std. 30 Min
Gelato al melone
15 min
Pane con frutta secca
55 min
Infuso di scorze di agrumi
25 min