Compatible versions
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di yogurt bianco zuccherato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di frutti di bosco misti
- 100 - 150 g di zucchero semolato, a piacere
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 5 biscotti secchi sbriciolati
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 12613.6 kJ / 3014.7 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Carbohydrates
- 413.5 g
- Fat
- 133.4 g
- Saturated Fat
- 53.1 g
- Fibre
- 15.2 g
- Sodium
- 3155.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia millebolle
28h
Grissini al sesamo
2h 30min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 Std.
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 godz.
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12h
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Polpette alla rucola
40 min
Panini ranocchio
3h 30min
Tagliata di frutta esotica (TM6)
30 min
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Farinata al rosmarino
1h 30min