Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 25 g de levain biologique déshydraté
- 300 g de farine de blé biologique, type 55, pour le plan de travail
- 200 g de farine de blé semi-complet biologique, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1277 kJ / 29 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 60.8 g
- Fat
- 1.3 g
Alternative recipes
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
4ωρ.
Pain aux graines
5 godz.
Pain de seigle
5 godz.
Pain de campagne
4ωρ.
Pain au levain biologique
5h 5min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4ωρ.
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30min
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min