Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 25 g de levain biologique déshydraté
- 300 g de farine de blé biologique, type 55, pour le plan de travail
- 200 g de farine de blé semi-complet biologique, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1277 kJ / 29 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Carbohydrates
- 60.8 g
- Fat
- 1.3 g
Alternative recipes
Pain aux graines
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain viking au sésame
3h 10min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain aux algues
2 godz. 45 min
Pain vapeur à l'épeautre
1 Std. 30 Min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de campagne
4h
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min