Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Manneles
1 Std. 30 Min
Bretzels allemands
2h 15min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Pâtes fraîches
1 Std.
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Petits pains façon bretzel
2h
Kougelhopf
2h 55min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Gnocchis
45min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Spätzles aux girolles
50min