Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé complet, type 150, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 884 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 1.4 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain au yaourt
1h 50min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Pain de seigle
2h 40 min
Pain aux graines
5h
Pain complet rapide
1j 20 menit
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Pain aux céréales
3h 30min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min