Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de lait demi-écrémé
- 7 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre mou
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf, battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1105.8 kJ / 264.3 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 39.6 g
- Fat
- 8.5 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 120.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce aux champignons
30 min
Pain marguerite pavot et curry
15 Std. 45 Min
Merveilleux tout choco
2h 5min
Velouté de châtaignes et pointe de Chartreuse
40 Min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
Boreks au fromage
35 min
Tarte aux pommes
Keine Bewertungen
Oignons rouges fermentés
Keine Bewertungen
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1hod.
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min