Cannelés meringue et crème de marrons

Cannelés meringue et crème de marrons

5.0 1 rating
Prep. 10 min
Total 2 h 10 min
8 portions

Ingredients

  • de lait
    250 g
  • de sucre en poudre
    215 g
  • œufs dont 2 oeufs entiers, 2 jaunes et 2 blancs
    4
  • gousses de vanille
    2
  • de crème de marrons et un peu pour le dressage
    150 g
  • de lait entier
    250 g
  • de farine
    60 g
  • d'huile neutre
    5 g
  • de rhum
    10 g
  • de fécule de maïs et 25 g
    1 c. à café
  • confiture de cassis (optional)

Nutrition per 1 portion

Calories 274.6 kcal / 1148.9 kJ
Protein 6.2 g
Fat 5.8 g
Carbohydrates 48.6 g
Fibre 1.4 g
Saturated Fat 2 g
Sodium 55.5 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...