Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre, très froid et coupé en morceaux
- 60 g de vin blanc
- 15 g de liqueur d'anis
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à café de levure chimique
- 300 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 441.4 kJ / 105.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 11.9 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 16.3 mg
Alternative recipes
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
No ratings
Bugnes du carnaval
3 Std. 35 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Boules coco-noisette
1h 10min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
Couronne des rois espagnole
3h
Sablés au citron
1h 40min
Beignets de courgettes comme des acras
1h 45 min
Aïoli
10min
Oreillettes
3h 40 min