Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Chilischote
- 2 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Mandeln
- 120 g Datteln, entsteint, getrocknet
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 35 g Senf
- 1 TL Salz
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 2 - 3 EL Paniermehl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 278 kJ / 66 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Chorizo-Quiche
2hod. 30min
Dattel-Mandel-Focaccia
3u. 20min
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
1h 50min
Albondigas (Hackbällchen)
30 min
Lammfrikadellen mit Datteln und Feta
30 min
Sesampesto
10 min
Herzhafter Chorizo-Kuchen
1hod.
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 Std. 10 Min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Erdnuss-Paprika-Hähnchen zu Süßkartoffelstampf
1hod.
Frikadellen aus dem Ofen mit zweierlei Pesto-Quark
1hod.