Bruschette mit Tomaten und Bohnen
TM5 TM31 TM6

Bruschette mit Tomaten und Bohnen

4.3 (72 ratings)

Ingredients

  • 5 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 1 Schalotte, halbiert
  • 300 g Tomaten, geviertelt und entkernt
  • 2 EL Rotweinessig
  • 7 EL Olivenöl
  • ½ TL Salz
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 1 Dose weiße Bohnen, klein (Abtropfgew. 425 g), abgetropft
  • 12 Scheiben Baguette (2 cm)
    or 12 Scheiben Ciabatta (2 cm)

Nutrition
per 1 Portion
Calories
1597 kJ / 381 kcal
Protein
11 g
Carbohydrates
38 g
Fat
18 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes