Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Salatgurke, in Stücken
- 2 Avocados
- 2 Zitronen, unbehandelt, Saft ausgepresst und Schale abgerieben
- 2 - 3 TL Salz
- 450 g Joghurt, 3,5% Fett
- 15 g scharfer Senf
- 45 g Balsamico, hell
- 200 g Wasser
- weißer Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- 100 g Crème fraîche
- 2 EL Dill, abgezupft
- 4 EL rote Paprika, in kleinen Würfeln
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 623 kJ / 148 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Gurkenkaltschale
15min
Erbsencremesuppe
25 min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20 min
Gurkenkaltschale
2 Std. 15 Min
Kalte Gurkensuppe
15min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min