Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Tropfen Worcester-Sauce
- 100 g Brunnenkresse
- 30 g Crème fraîche
- Croûtons zum Servieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 509 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Spargelcremesuppe
45min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25 min
Petersilien-Rahm-Suppe
35min
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Maronencremesuppe
1 Std. 30 Min