Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Boden
- 100 g Mandeln
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Kokosfett (z.B. von Palmin)
- 100 g Agavendicksaft
- 30 g Amaranth, gepufft (6-7 geh. EL)
- 30 g Kokosraspeln
Creme
- 200 g Zucker
- ½ Vanilleschote, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale einer halben Zitrone dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft (Saft aufgefangen)
- 800 g Seidentofu, abgetropft, in Stücken (z.B. von Taifun)
- 200 g vegane Margarine, in Stücken (z.B. von Alsan)
- 4 TL Agar-Agar (z.B. von Naturawerk), siehe Tipp
- 30 g Speisestärke
Himbeerguss
- 750 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 70 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2137 kJ / 510 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45min
Zupfkuchen
7 Std. 10 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45 min
Espresso-Mandel-Veganisu
6 Std.
Kokoskuchen (vegan)
50min
Vegane Vanille-Preiselbeer-Torte
4h 30min
Vegane Donauwellen
4 Std. 15 Min
Avocado-Torte
5 Std. 30 Min
Pfirsichtarte (vegan)
2 Std.
Zwetschkenkuchen (vegan)
1h
Schokoladentarte (vegan)
9 godz. 45 min
Birnen-Schokoladen-Törtchen im Glas (vegan)
1h 30min