Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Buchweizen
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Wasser
- 20 g Sahne
- Butter zum Braten
- 300 g Camembert, evtl. entrindet, in 24 feine Scheiben geschnitten
- Pfeffer zum Würzen
- 8 gestr. TL Kräuter der Provence
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Quinoa Morgenpudding
2 godz. 45 min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 Std.
Maisspätzle
15 Min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Quinoawraps
1 Std.
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 Std. 20 Min
Frühstückskuchen
35 Min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1h 50 min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 Std.
Walnuss-Dattel-Röllchen
40 Min
Grünkohl-Omelette
35 Min