Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.3 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni ripieni
1h 5min
Torta di patate e mais
1h 50min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Torta salata di pane
45 Min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Torta di pane salata
55min
Focaccia a sorpresa
2h
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50min