Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Carbohydrates
- 78.2 g
- Fat
- 19.2 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti scacchiera
1 Std. 20 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1hod.
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Praline al cioccolato
1 Std. 25 Min
Diamanti al cioccolato
7h 30 min
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Cioccolata su stecco
2hod. 30min
Cioccolato plastico
12 Std.
Caramelle gommose alla frutta
3u. 20min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min