Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28.5 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50min
Coupelle ripiene
35 min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10min
"Finta" cheesecake
1h 55min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Bignè all'amarena
3h
Schiaccia campigliese
55min
Bocconotto
2 Std.
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 godz.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min