Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28.5 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Girelle alla ricotta
1 Std. 15 Min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Torta deliziosa di mandorle
9h
Chiocciole raw al cocco
12 Std. 25 Min
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Castagnole ripiene
14 godz.