Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 28.5 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Chiacchiere
1h 35 min
Cornetti al cioccolato
3h 35min
Torta pazientina
3h 55min
Girelle al cioccolato
9 godz. 40 min
Calzone dolce di ricotta
1h 40 min
Torta cappuccino e caramello
2h
Piccole pastiere
2h
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40 min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40 min
Torta di rose al gianduia
4u. 10min