Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 24.9 g
- Fat
- 15.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1h 50min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Girelle al cioccolato
9h 40 min
Danish salate
1 Std. 45 Min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55min
Pain au chocolat
5 Std.
Rotolo alla frutta
1h 25min
Ciambelline alla ricotta
30min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Tortine al limone
45min
Torta Moretta
1 Std. 30 Min