Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 24.9 g
- Fat
- 15.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Brioche francese al burro
5h 40min
Torta pacchetto regalo
4h 30 min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Torta degli auguri
1h 35min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35min
Baguette dolce
4h 30 min
Torta pazientina
3h 55min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Danish salate
1 Std. 45 Min